Persoonlijke bewustwording is een cursus voor mensen die willen werken aan de ontwikkeling van hun bewustzijn en persoonlijke groei. Om de relatie met jezelf te verdiepen heb je moed en inzicht nodig. Deze cursus leert je bewust Bewust te zijn. Daar is oefening voor nodig. Net zoals bij fietsen: eerst heb je zijwieltjes nodig, daarna iemand die met je mee loopt en uiteindelijk gaat het vanzelf. Je verleert het nooit meer.

In de training persoonlijke bewustwording is er eerst een verkenningsperiode, daarna ga je met behulp van oefeningen aan het werk. Het zijn simpele maar effectieve oefeningen die je duidelijk maken wat je valkuilen zijn. Door ze te doen en te voelen kun je dieper bij jezelf komen. Diep in ons binnenste - in onze kern - weten we precies wat goed voor ons is. Daar ga je naar op zoek! Het werkt als een ui die je laagje voor laagje afpelt; telkens komt er een nieuw stukje van jezelf in beeld, spannend en verrassend. Je bent als het ware bezig aan een ontdekkingstocht naar jezelf.

De training

Je wordt door oefeningen attent gemaakt op jezelf, je leert om jezelf te zien zoals je echt bent. Door meditatie ga je diepere lagen van jezelf verkennen. Bewegen op muziek maakt je bewust over hoe je in het leven staat. Blokkades ruim je op door o.a. gesprekken en bewegen. En je krijgt huiswerkopdrachten die specifiek voor jou zijn.

Belangrijkste te behalen voordelen:

  • Je leert te luisteren naar je lichaam
  • Je leert je duidelijk uiten
  • Je leert je gevoelens te tonen
  • Je leert voor jezelf opkomen
  • Je leert om niet alles naar je toe te trekken
  • Je leert tevreden zijn met jezelf
  • Je leert je valkuilen ontdekken
  • Je leert grenzen te stellen

De training wordt in groepsverband gegeven, met groepjes van minimaal 8 personen. Je werkt individueel waarbij de interactie met de groep tevens een onderdeel van de training is.

De training duurt 1,5 uur per les en motivatie om aan jezelf te werken is gewenst.

Je schrijft je in voor een blok van tien lessen € 200,00 per blok
Prijs 10 lessen
persoonlijke bewustwording donderdagavond 19.30 - 21.00 uur € 200,00

Kom voor een gratis proefles, om te kijken of het iets voor je is.

Maak nu een afspraak