Wie ik ben

Mijn naam is Andine Dijkman. Ik ben een gediplomeerd hypnotherapeut en werk zowel met volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 6 jaar.

Ik ben in Eindhoven bij NVTH Opleidingen afgestudeerd tot hypnotherapeut. Daarnaast heb ik de bijscholing "Angst en pijnreductie bij kinderen" gevolgd.

Het blijft boeiend om te zien hoe mensen zich ontwikkelen, problemen aangaan en oplossen, zelfinzicht krijgen, sterker worden en tenslotte zichzelf overwinnen. Het is voor mij een groot geschenk om dat proces te mogen begeleiden.

Vanaf 2015 ben ik verbonden aan HypenZo Opleidingen als bestuurslid-voorzitter, leertherapeut en coördinator van de bijscholing.

Mijn motto:

De beste relatie in je leven is de relatie met jezelf!

Andine Dijkman

Behandelingen

Voor een behandeling is geen verwijzing van uw arts nodig. Ik ben aangesloten bij de NBVH (licentienummer 06122R) en de RBCZ (licentienummer 403064R), waardoor consulten door de meeste zorgverzekeraars (geheel of gedeeltelijk) vergoed worden.

Zie ook:  www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie 

De praktijk valt onder het klachtrecht van de NBVH en het tuchtrecht van de RBCZ. Verder is de praktijk aangesloten bij de SCAG ten aanzien van de geschillencommissie. 

Voor meer informatie klik op: NBVH, RBCZ, SCAG

beroepsverenigingen