Wie ik ben

Mijn naam is Andine Dijkman. Ik ben een gediplomeerd hypnotherapeut en werk zowel met volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 6 jaar.

In Enschede, waar ik vandaan kom, heb ik jarenlang een Praktijk voor Bewustwording gehad. Veel mensen heb ik daar kunnen helpen en begeleiden in hun weg naar persoonlijke groei. Na mijn verhuizing naar Eindhoven heb ik in 2004 ook daar weer een Praktijk voor Bewustwording gestart. Daarnaast heb ik in Eindhoven bij NVTH Opleidingen een opleiding tot hypnotherapeut gevolgd, waarvoor ik in 2006 ben afgestudeerd.

Door de jaren heen heb ik het geluk gehad veel mensen te mogen helpen, uiteenlopende problemen bij mensen van alle leeftijden. Zowel individuele klanten alsook bedrijven hebben mij gevraagd om hulp. Het blijft boeiend om te zien hoe mensen zich ontwikkelen, problemen aangaan en oplossen, zelfinzicht krijgen, sterker worden en tenslotte zichzelf overwinnen. Het blijft voor mij een groot geschenk om dat proces te mogen begeleiden.

Vanaf 2015 ben ik verbonden aan HypenZo Opleidingen als bestuurslid-voorzitter, leertherapeut en coördinator van de bijscholing.

Mijn motto:

De beste relatie in je leven is de relatie met jezelf!

Andine Dijkman

Behandelingen

Voor een behandeling is geen verwijzing van uw arts nodig. Ik ben aangesloten bij de NBVH (licentienummer 06122R) en de RBCZ (licentienummer 403064R), waardoor consulten door de meeste zorgverzekeraars (geheel of gedeeltelijk) vergoed worden.

Zie ook:  www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie 

De praktijk valt onder het klachtrecht van de NBVH en het tuchtrecht van de RBCZ. Verder is de praktijk aangesloten bij de SCAG ten aanzien van de geschillencommissie. 

beroepsverenigingen